phönix park’ta bu hafta ikonik isimler var

phönix park’ta bu hafta ikonik isimler var


dixon var daha ne olsun be...


Eklektik bir line-up’a sahip olmasıyla sadece elektronik müzik değil, farklı kulvarlarda da koşu sporuna gönül vermiş Klein Phönix Park, gaz kesmeden şehirdeki üçüncü haftasına giriyor.

Açık havada çiçek gibi bir alan sunan ve önümüzdeki hafta bizim de Festival Gibi Bişi etkinliğimize ev sahipliği yapacak mekan geçtiğimiz haftalarda HVOB, Parra for Cuva, Who Made Who, Erly Tepshi, Anatolian Sessions gibi iddialı isimleri ağırladı, ağırlama festivali bu hafta da devam ediyor.

Ağustos’u yavaş yavaş soğuturken bu hafta dünyanın en iyi (valla biz demiyoruz, kanıtları var) DJ’lerinden birisini ve daha fazlasını Maslak’ta köfte yemek dışında başka bir aktiviteye çağırıyoruz. Dixon var Dixon daha ne olsun…

20 Ağustos Cuma

A Tribe Called Kotori: Oliver Koletzki, Elfenberg, Isabeau Fort

Klein kabinine her sene en az bir kere uğrayan Oliver Koletzki’nin yan label’ı A Tribe Called Kotori gecesinde Koletzki’ye İsveçli duo Elfenberg ve Alman DJ Isabeau Fort eşlik ediyor.

Biletler burada.

21 Ağustos Cumartesi

Oceanvs Orientalis, Islandman, Nova Persona

Cumartesi gecesi, enstrümental down tempolar mı istersin, Türkçe melodilerle dolu şahane canlı performanslar mı dersin, hepsi var. Nova Persona’nın cosmic disco’su, Islandman’in electro-acoustic live performansı ve Şafak Özkütle’nin anlatmaya gerek yok işte görüyorsunuz tarzındaki set’i bizi bekliyor.

22 Ağustos Pazar

Monkey Project presents Dixon, Perel, Denis Horvat

Kanka beni kapıya yazar mısın? +3?

Innervisions label’ının kurucusu, DJ’lerin DJ’i, son genre bükücü Dixon, 22 Ağustos Pazar akşamı Denis Horvat ve Perel’le Phönix Park’ın şimdiye kadarki en iddialı gecesini tasarlamaya geliyor. Techno temelli performanslarında disco-italian library-funk-soul-türkübar gözetmeden şakır şakır tarz değiştiren ve bunu da belki de dünyada en iyi yapan DJ olarak özgüveni suratına yansıyan Dixon’a Denis Horvat yancılık yapacak. Perel ise synth-pop tutkusu ve vokalleriyle Dixon’dan önce sahnede. Bu arada Perel’e ayrı bir dipnot açmak ve etkinliğe erken gelmekte fayda var, birkaç sene sonra en büyük sahnelerde en cuk saatlerde çalması işten bile değil.

Biletler aha burada.