radiohead’den taze müzik videosu alır mıydınız?

radiohead’den taze müzik videosu alır mıydınız?


if you say the word


Geçtiğimiz haftalarda Kid A ve Amnesiac albümlerinin 20. yılını KID A MNESIA adında daha önce yayınlanmamış materyallerin de yer alacağı bir toplama albümle kutlayacağını duyuran Radiohead’den yeni bir müzik videosu geldi.

Yayınlanan yeni müzik videosu, kaydedilmesinin ardından 20 sene sonra ilk defa KID A MNESIA duyurusuyla beraber dinleyiciyle buluşan If You Say the Word’e çekildi. Son müzik videosunu OK Computer OKNOTOK 1997 2017 toplama albümünde yer alan Lift şarkısı için 2017’de yayınlayan Radiohead’in bugün yayınlanan yeni videosunun yönetmen koltuğunda Kasper Häggström oturuyor. Häggström, geçtiğimiz senenin en iyi albümlerinden Inner Song’a imza atan Kelly Lee Owens’ın şarkılarına çektiği videolarla tanınıyor.

Radiohead’in üç diskten oluşacak toplama albümü KID A MNESIA, 5 Kasım’da yayınlanacak. Albümle beraber KID A MNESIA Exhibition isminde bir sanal sergi de Mac, PC ve PlayStation 5 platformları için Epic store üzerinden aynı tarihte yayınlanacak. Albümden gelen ilk tekli If You Say the Word’ün Kasper Häggström imzalı müzik videosu için buyursunlar.