ezra miller’lı the flash’ten 90’ların batman’ine selam çakan tanıtım fragmanı

ezra miller’lı the flash’ten 90’ların batman’ine selam çakan tanıtım fragmanı


peki michael keaton da bizi görecek mi?


2016 yapımı Batman v Superman: Dawn of Justice ile DC dünyasına giriş yapan Ezra Miller’ın başrolünde olacağı The Flash filminden bir tanıtım fragmanı geldi.

Yapımı 2018 yılında başlasa da yönetmeninin ve senaristinin değiştirilmesiyle yılan hikayesine dönen The Flash filminden nihayet tadımlık sahneler görebildik. DC aleminin hızlı delikanlısı olarak tanıdığımız The Flash’in zaman yolculuğu ve çoklu evrenlerde dolaşacağı ilk şahsına münhasır filminde geçmiş yıllardan haşır neşir olduğumuz iki adet Batman de göreceğiz. Bunlardan biri yakın zamanda uçma kaçma işlerini bırakarak DC dünyasına veda ettiğini duyuran Ben Affleck’in, diğeriyse 80’ler sonu ve 90’lar başında iki filmle dosta güven, düşmana korku salan Michael Keaton’ın Batman’inden başkası değil. Bahsi geçen tanıtım fragmanının sonunda Keaton’ın Batman’inin klasikleşmiş 90’lar Batmobile’ini de ucundan görmek mümkün.

Andy Muschietti’nin yönetmen koltuğuna oturduğu, Christina Hodson’ın senaryosunu kaleme aldığı The Flash’te Ezra Miller’ın başrolünün ve Ben Affleck ile Michael Keaton’ın tadımlık rollerinin yanı sıra Supergirl’ü canlandıracak Sasha Calle ile beraber Maribel Verdú, Ron Livingston, Kiersey Clemens, Ian Loah, Saoirse-Monica Jackson ve Rudy Mancuso da rol alacak.

The Flash’in şimdilik planlanan vizyon tarihi 4 Kasım 2022. Filmin tadımlık fragmanı için aşağı alalım.