spencer’ın jonny greenwood imzalı soundtrack albümünden ilk tekli bizlerle

spencer’ın jonny greenwood imzalı soundtrack albümünden ilk tekli bizlerle


crucifix


Kristen Stewart’ın Prenses Diana’yı canlandıracağı Pablo Larraín imzalı Spencer’ın soundtrack albümünden ilk tekli nihayet geldi. Radiohead gitaristi Jonny Greenwood’un imzası bulunan soundtrack’ten Crucifix imzalı tekli yayında.

Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapan Spencer, hem Pablo Larraín’in yönetmenliğiyle hem de Kristen Stewart’ın oyunculuğuyla övgüleri toplayarak heyecanlanmamıza sebep olmuştu. Film için heyecanımızı artıran bir diğer sebepse filmin soundtrack’inde Radiohead’in kilit adamı olmasıyla beraber There Will Be Blood, Phantom Thread, The Master gibi Paul Thomas Anderson filmlerinin ve Lynne Ramsay harikası We Need to Talk About Kevin’ın müziklerini besteleyerek bir Oscar adaylığı da elde eden Jonny Greenwood’un imzasının bulunması.

Spencer’ın oyuncu kadrosunda Kristen Stewart ile beraber Jack Farthing, Olga Helsing, Thomas Douglas, Sally Hawkins, Timothy Spall, Sean Harris, Richard Sammel ve Niklas Kohrt gibi isimler de bulunuyor. 5 Kasım’da vizyona girecek Spencer’ın Jonny Greenwood imzalı soundtrack albümü 12 Kasım’da dinlemeye açılacak. Albümden gelen ilk tekli Crucifix ve filmin fragmanı için buyursunlar.