manyak bir metallica hayranı lars ulrich’ten klozet yaptı

manyak bir metallica hayranı lars ulrich’ten klozet yaptı


sifonu falan var baya


Gün geçmiyor ki yeni bir “neden?” sorusunu kafamızdan atamadığımız çeşitli manyaklıklarla karşılaşmayalım… Bir Metallica hayranı, grubun davulcusu Lars Ulrich’in suretinden korkunç bir klozet yaptı.

Lars Ulrich klozeti, klozeti yapan ve sosyal medyada gündeme düşen Prince Midnight’in imza attığı ilk “tövbe est…”’lık hareket değil. Müzisyen ve internet fenomeni Prince Midnight, sene başında ölü dayısının kemiklerinden yaptığı bir gitarla da gündeme gelmişti. Bu olayı başta kendisi duyursa da (muhtemelen başına bir iş geleceğinden) daha sonra gitarın kemiklerden yapıldığını inkar etmişti.

Prince Midnight’in şimdiki manyaklığına konu olan isim ise Lars Ulrich. Mevzubahis tam fonksiyonel ve büyüğü, küçüğü yapabildiğiniz klozette, Ulrich’in 80’li yıllardaki uzun saçlı hali model olarak alınmış. Kabusumuz olmaya aday klozet Ulrich, Metallica yazı tipiyle kendi adının yazılı olduğu bir t-shirt giyiyor, elinde her an vurmaya hazırmışçasına iki drum stick tutuyor ve Mona Lisa gibi nerede durursanız durun gözlerini sizden ayırmıyor.

Yakın zamanda başka sapıkça işlerle tekrar adını duymayı umduğumuz Prince Midnight’ın Lars Ulrich klozeti 3 Aralık’ta Florida’daki The Brass Mug’da sergilenecek. Sanatçı, aynı tarihte ölü dayısının kemiklerinden yaptığı gitarıyla da şov yapacak.