the book of boba fett’ten bir kısa fragman daha

the book of boba fett’ten bir kısa fragman daha


takke düştü kel göründü


Marvel ve Star Wars yapımlarının ekmeğini yemelere doyamayan Disney+’ın sıradaki magnum opus’larından olmaya aday The Book of Boba Fett’ten kısa bir fragman ile beraber iki adet karakter posteri yayınlandı.

Star Wars evrenine ilk kez The Empire Strikes Back filmiyle giren ve The Mandalorian’ın ikinci sezonunda da karşımıza çıkan Boba Fett, hem beyaz perdede hem de televizyonda kısa sahnelerle ekrana gelse de Star Wars hayranları tarafından sevilen bir karaktere dönüşmüştü. Boba Fett’in hikayesine ilk defa uzun uzun tanık olacağımız The Book of Boba Fett’te, Tatooine gezegeninde bir zamanlar Jabba the Hutt karakterinin yönettiği yer altı dünyasını geri almaya çalışan Boba Fett ile ücretli yaveri Fennec Shand’ın ortak macerasını izleyeceğiz. Dizideki olaylar Jabba the Hutt’ın ölümünü ekranlara getiren Star Wars: Return of the Jedi’daki olayların yıllar sonrasında geçecek.

Temuera Morrison ve Ming-Na Wen’in başrollerinde yer aldığı The Book of Boba Fett’in idari yapımcılığını The Mandalorian’a da imza atan Jon Favreau ve Dave Filoni ikilisiyle beraber Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy ve Colin Wilson gibi isimler üstleniyor. 29 Aralık’ta Disney+’ta ekranlara gelecek dizinin ilk sezonu yedi bölüm uzunluğunda olacak. Dizinin yeni kısa fragmanı bir tık, karakter posterleri ise iki tık aşağıda.