fred astaire biyografik filminin başrolü tom holland’a emanet

fred astaire biyografik filminin başrolü tom holland’a emanet


hayırlı olsun


Şu sıralar Spider-Man: No Way Home ile adını sıkça andığımız Tom Holland’ın yeni film projesi belli oldu. Holland, henüz ismi belli olmayan Fred Astaire biyografik filminin başrolünü üstlenecek.

20. yüzyılın başlarından son çeyreğine kadar eğlence dünyasının sevilen figürlerinden olan Fred Astaire’a odaklanan bir biyografik filmin yolda olduğunu geçtiğimiz sene öğrenmiştik. Jamie Bell ve Margaret Qualley ikilisinin Astaire’a ve ikonik sanatçının hem meslektaşı hem de gizli aşkı Ginger Rogers’a hayat verecekleri Fred & Ginger filmine ek olarak bir Astaire filminin daha yolda olduğu duyuruldu.

Holland’lı Spider-Man filmleriyle beraber Little Women, Venom, Molly’s Game, The Post ve daha nice filmlerin prodüktörü Amy Pascal’ın yapımcılığını üstlendiği isimsiz Astaire biyografik filmi için Fred Astaire rolü bizzat Pascal tarafından Tom Holland’a emanet edildi.

Fred & Ginger’ın yönetmenliğini sevilen Netflix serileri The End of the F***cking World ve I Am Not Okay with This’in yönetmeni ve yapımcısı olarak tanıdığımız Jonathan Entwistle üstlenirken Pascal’ın yapımcısı olduğu filmin yönetmeni ve senaristi şimdilik bilinmiyor.