mission: impossible 7’a bir covid şoku daha

mission: impossible 7’a bir covid şoku daha


görevimiz ertelendi


Tom Cruise’un uçmasıyla kaçmasıyla nam salan Mission Impossible serisinin son filmi Mission: Impossible 7, COVID’den yakasını yine kurtaramıyor. Film bir kez daha ertelendi.

Cruise ile beraber Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Shae Whigham, Indira Varma, Simon Pegg, Rob Delaney ve Mark Gatiss gibi seriden eski-yeni isimlerin dahil olduğu Mission: Impossible 7 için ilk erteleme pandemi sürecinin başlarında gerçekleşmişti. 2020 Mart ayında çekimleri ertelenen yapımın orijinal vizyon tarihi 23 Temmuz 2021’di. Geçen süre içerisinde filmin çekimleri tamamlanmış ve 27 Mayıs 2022 tarihine ertelenmişti. Eğlence sektöründe Omicron varyantından kaynaklanan endişelerden dolayı ertelemeye giden yapımlar kervanına katılan Mission: Impossible 7’ın son vizyon tarihi 30 Eylül 2022 olarak belirlense de yeni bir vizyon tarihinin duyurulması çok da gecikmedi. Bugün gelen bir duyuruya göre film, 14 Temmuz 2023 tarihinde gösterime girecek.

Serinin sekizinci filmi Mission: Impossible 8’in şu sıralar devam eden çekimleri de durduruldu. Yaz aylarında daha planlı bir şekilde çekimlerine devam edileceği duyurulan sekizinci film ise herhangi bir aksilik olmaz ise yedinci filmden yaklaşık bir yıl sonra, 28 Temmuz 2024 tarihinde vizyona girecek.