the mandalorian spin-off’u ahsoka’ya taze kan

the mandalorian spin-off’u ahsoka’ya taze kan


mary elizabeth winstead kadroda


Rosario Dawson ve Hayden Christensen’in başı çektiği The Mandalorian spin-off’u Ahsoka’nın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Mary Elizabeth Winstead’in de dizide rol alacağı duyuruldu.

The Mandalorian’ın karşılaştığı yoğun ilgi sonrası The Book of Boba Fett ve Obi-Wan Kenobi serileri de dahil Star Wars spin-off’larıyla şov yapmaya devam eden Disney+, yakın zamanda Ahsoka’yı duyurmuştu. İlk olarak Star Wars: The Clone Wars animasyon serisinde tanıştığımız, Anakin Skywalker aka Darth Vader’ın öğrencisi olarak karşımıza çıkan Ahsoka Tano’ya odaklanacak diziye Dawson ve Christensen’ın ardından Ivanna Sakhno ve Natasha Liu Bordizzo da katılmıştı. Scott Pilgrim vs. the World, Fargo ve 10 Cloverfield Lane gibi yapımlardan tanıdığımız Mary Elizabeth Winstead’le beraber kadrosu daha da genişleyen diziden yakın zamanda başka sürpriz duyuruların da gelmesi bekleniyor.

George Lucas ile beraber Ahsoka Tano karakterinin baş yaratıcısı olan Dave Filoni, serinin de baş yazarı olacak. The Mandolarian’ın yaratıcısı Jon Favreau ise Filoni ile beraber Ahsoka’nın yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Yayın tarihi şimdilik belirsiz olan dizinin yapımına Mart ayında başlanması bekleniyor.