elvis presley biyografik filminin ilk fragmanını izleyin

elvis presley biyografik filminin ilk fragmanını izleyin


yönetmen koltuğunda baz luhrmann


Romeo + Juliet, Moulin Rouge! ve The Great Gatsby gibi filmlerin yönetmeni Baz Luhrmann’ın neredeyse 10 sene sonra tekrar kamera arkasına geçtiği yeni filmi Elvis’ten ilk fragman yayınlandı.

Adından da anlaşılacağı üzere Rock’n Roll kralı Elvis Presley’i merkezine alan film, sanatçının kariyerinin başlangıcını ve üne kavuşmasını anlatan 20 yıllık bir sürece ve aşırı kontrolcü olmasıyla tanınan, aynı zamanda Elvis’in kariyerinin bitmesinde büyük payı olduğu düşünülen menajer Albay Tom Parker ile arasındaki ilişkiye odaklanacak.

Daha önce Jonathan Rhys-Meyers, Kurt Russell, Harvey Keitel, Michael Shannon, Val Kilmer, Tyler Hilton ve Jack White gibi birçok ismin canlandırdığı Elvis Presley’e bu sefer Austin Butler hayat veriyor. Filmde Elvis’in eşi Priscilla Presley rolü Olivia DeJonge’ye emanet edilirken Albay Tom Parker olarak Tom Hanks’i izleyeceğiz. Bu üçlüye ek olarak Dacre Montgomery, Luke Bracey, Kodi Smit-McPhee, David Wenham, Richard Roxburgh ve Helen Thomson gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Elvis, 24 Haziran tarihinde vizyona girecek. Filmin fragmanına biz hafiften yükseldik açıkçası. Hemen aşağıdan bir de siz yükselin.