fargo’nun beşinci sezonu yolda

fargo’nun beşinci sezonu yolda


this is a true story


Her sezonuyla farklı karakterlere, farklı mekanlara ve farklı olaylara ev sahipliği yapan FX dizisi Fargo’nun beşinci sezonunun yolda olduğu duyurusu geldi.

Kara komedi üstatları Ethan ve Joel Coen kardeşlerin 1996 yapımı aynı isimli beyaz perde filminden uyarlanan dizi, ilk dört sezonunda tıpkı filmde olduğu gibi çeşitli organize suçların, birbirinden enteresan ve absürt karakterlerin gırla olduğu, ağlanacak haline gülmelik durumların yaşandığı dört farklı hikayeye yer vermişti. Yine benzer bir hikayeye yer verecek yeni sezonun sinopsisi belli olmasa da olayların 2019 yılında geçeceği ve bir kaçırılma vakasının işleneceği gelen bilgiler arasında.

Önceki sezonlarda Martin Freeman, Billy Bob Thronton, Kieran Culkin, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Colin Hanks, Patrick Wilson, Jessie Buckley, Carrie Coon, Chris Rock, Ewan McGregor, David Thewlis, Ted Danson, Jason Schwartzman ve Mary Elizabeth Winstead gibi birbirinden harika oyuncuları izlemiştik. Yeni sezonun oyuncu kadrosu ise şimdilik belirsiz. Sezonun yaratımı ise yine Noah Hawley ile emin ellerde olacak.

Yapımı şimdilik erken aşamada olan yeni sezondan yakın zamanda daha fazla haberler almayı umuyoruz. Hadi hayırlı olsun.