nick cave & the bad seeds, 21 ağustos’ta istanbul’da!

nick cave & the bad seeds, 21 ağustos’ta istanbul’da!


biletler 14 şubat’ta satışta


İstanbul’u 2022’de müziğe doyuracak konser duyuruları ardı arkası kesilmeden gelmeye devam ederken şahane bir konser duyurusu da İKSV cephesinden geldi: Nick Cave & The Bad Seeds, 21 Ağustos 2022’de İstanbul’da!

Bu sene yarım asırı deviren İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 50. yılına özel bir program hazırlığına girişiyor. Bu programdan gelen ilk konser duyurusu ise İKSV’nin 50. yılına yaraşır kutlamaların öncüsü niteliğinde. Son olarak 2018’de İstanbul Caz Festivali kapsamında yine İKSV eşliğinde İstanbul’u ziyaret eden Nick Cave & The Bad Seeds, hemen ertesi sene belki de diskografisinin en güzel albümü sayılabilecek Ghosteen’e imza attı. Idiot Prayer isimli konser serisiyle canlısının da en az stüdyo halinden hallice bir güzelliğe sahip olduğunu bildiğimiz Ghosteen’i bu sefer Nick Cave & The Bad Seeds’i dünya gözüyle görerek dinleme fırsatı bulacağımız için heyecanımız tavan.

Nick Cave & The Bad Seeds, 21 Ağustos’ta İKSV ile Parkorman’da. Biletler 7 Şubat’ta İKSV Lale Kart üyeleri için ön satışta. Genel satış ise 14 Şubat’tan itibaren Passo’da ve İKSV ana gişede gerçekleşecek.