disney+’ın yeni marvel dizisi ms. marvel’dan taze fragman çıktı

disney+’ın yeni marvel dizisi ms. marvel’dan taze fragman çıktı


8 haziran'da geliyor


WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If…? ve Hawkaye gibi serileriyle Marvel Sinematik Evreni’nin ekmeğini yemelere doymayan Disney+, Moon Knight’ın ardından yayınlanacak yeni MCU dizisi Ms. Marvel’ı ilk defa karşımıza çıkardı.

New Jersey’de muhafazakar ailesi ile birlikte yaşayan Pakistan asıllı Kamela Kahn isimli bir genç kızın hep hayalini kurduğu süper kahraman dünyasına giriş yapma hikayesini ekrana getirecek Ms. Marvel, bahsi geçen Kahn karakteriyle MCU’da Müslüman bir süper kahramana ev sahipliği yapan ilk yapım olacak. Dizide Kahn aka Ms. Marvel karakterini gerçekte de Pakistan asıllı olan Kanadalı genç oyuncu Iman Vellani canlandırıyor.

Birsha K. Ali’nin başında durduğu Ms. Marvel’da Vellani ile birlikte Aramis Knight, Saagar Shaikh, Matt Lintz, Rish Shah, Laurel Marsden, Zenobia Shroff ve Mohan Kapur gibi isimleri de izleyeceğiz. Ms. Marvel, altı bölümlük ilk sezonu ile 8 Haziran’da Disney+’ta yayınlanacak. Dizinin Blinding Lights destekli ilk fragmanını aşağı bıraktık.