ghost of tsushima’nın beyaz perde uyarlamasından taze detaylar

ghost of tsushima’nın beyaz perde uyarlamasından taze detaylar


gel bakalım samuray


Sinema ve oyun dünyası son yıllarda hayli iç içe geçmiş durumda. Tomb Raider, Uncharted ve Halo gibi uyarlamaları hem sinemada hem de televizyonda izleme şansı bulduk. Önümüzde daha The Last of Us, Borderlands, BioShock ve Fallout gibi birçok başarılı oyunun uyarlaması var. Bu uyarlamalardan merakla beklediğimiz Ghost of Tsushima için de çalışmalar son sürat devam ediyor. John Wick yönetmeni Chad Stahelski’nin elinden çıkacak film projesinin uyarlama senaryosunu yazacak isim belli oldu.

Hem görselliğiyle hem de hikayesiyle PlayStation’ın yakın zamanda en sevilen yapımlarından birine dönüşen Ghost of Tsushima, 1274 yılında samuraylığın saygın bir meslek olduğu bir dönemde geçiyor. Moğol İmparatorluğu’nun Tsushima adasını işgali etrafında şekillenen oyun, bu işgalde hayatta kalan son samuraylardan Jin Sakai’nin halkını korumak için gücünü toparlayıp Moğol askerleriyle savaşmasını konu alıyor. Bu hikayenin beyaz perdeye uyarlanmış halini Still ve Only gibi filmlerle tanınan Takashi Doscher kaleme alacak.

Oyunun yapımcısı Sucker Punch Productions, Sony Pictures, 87Eleven Entertainment ve PlayStation Productions ile beraber beyaz perde uyarlamasının da yapımını üstlenecek. Projenin oyuncu kadrosu ve gösterim tarihi henüz belli olmasa da Stahelski’nin vizyonuyla güzel bir aksiyon filminin bizi beklediğini düşünebiliriz. Ghost of Tsushima’dan yakın zamanda daha fazla detay alma umuduyla oyuna şöyle bir bakış atmanız için hemen aşağı bir video bıraktık.