hayalleri suya düşen bir aktörün trajedisi yeni alt-j videosunda hayat buluyor

hayalleri suya düşen bir aktörün trajedisi yeni alt-j videosunda hayat buluyor


the actor


Joe Newman, Thom Sonny Green ve Gus Unger-Hamilton üçlüsünden oluşan alt-J; gerçek suç hikayelerinden, Hollywood yıldızlarının Los Angeles’taki uğrak yeri Chateau Marmont otelinden ve Hollywood ile alakalı rivayetlerden esinlenen yeni albümü The Dream’i Şubat ayında beğenimize sundu. Bugün ise albümün temasının hakkını veren şarkılardan The Actor için çekilen müzik videosu ile karşı karşıyayız.

Bir aktörün trajedisini anlatan şarkı hakkında grup üyeleri daha önce şöyle bir tanımda bulunmuştu: “Hollywood, 1982. Umut dolu genç bir film yıldızı daha hayallerinin peşine düşer. Fakat hikaye Los Angeles’ın en meşhur oteli Chateau Marmont’ta çaresizlik, uyuşturucular ve ölüm eşliğinde sonlanır. The Actor budur.” Bugün yayınlanan videoda -muhtemelen- hayal kırıklıklarının sonucu olarak kendini kaybeden bir aktörü ve onu hayatta tutmaya çalışan bir kadını izliyoruz.

alt-J ile 15 Haziran’da Zorlu PSM’de bir buluşma gerçekleştireceğimizi hatırlatıp sizi hemen şuraya yönlendiriyoruz. The Actor’ün müzik videosu ise hemen aşağıda.