karşınızda yeni arcade fire şarkısı

karşınızda yeni arcade fire şarkısı


unconditional i (lookout kid)


Beş yılın ardından sapasağlam bir dönüş yapmaya hazırlanan Arcade Fire’ın yeni albümü WE’den ikinci tekliye kavuştuk. Unconditional I (Lookout Kid) isimli yeni Arcade Fire şarkısı an itibarıyla Spotify’da.

40 dakika ve yedi şarkıdan oluşan yeni Arcade Fire albümü WE, iki kısıma bölünmüş olarak karşımıza çıkacak. I isimli ilk kısımda üç; ilk tekli The Lightning I, II ile beraber bugün yayınlanan Unconditional I (Lookout Kid)’i de içeren WE isimli ikinci kısımda ise dört Arcade Fire şarkısı yer alacak. Pandemi başından beri beklediğimiz albüm, beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacak gibi duruyor. Zira albümün prodüksiyonunda grubun değişmez ikilisi Win Butler ve Régine Chassagne‘nin yanı sıra Radiohead‘in gizli üyesi Nigel Godrich‘in de imzası bulunuyor. Kapak görseline ise yine sağlam bir isim imza atmış. David Bowie‘nin Hunky Dory ve Ziggy Stardust gibi ikonik albümlerinin kapağını hazırlayan görsel sanatçı Terry Poster, yeni Arcade Fire albümünün kapağı için yeteneklerini sergilemiş.

WE ile 6 Mayıs’ta kavuşmaya hazırız. Albümün yeni teklisi Unconditional I (Lookout Kid), hemen aşağıda sizleri bekliyor.

WE:

01 Age of Anxiety I
02 Age of Anxiety II (Rabbit Hole)
03 End of the Empire I-IV
04 The Lightning I, II
05 Unconditional I (Lookout Kid)
06 Unconditional II (Race and Religion)
07 We