caribou’nun festival gibi bişi’den sonraki durağı from the basement

caribou’nun festival gibi bişi’den sonraki durağı from the basement


caribou, nilüfer yanya, warpaint ve çok daha fazlası


Radiohead’in In Rainbows ve The King of Limbs dönemlerinde de konuk olduğu meşhur canlı performans serisi From the Basement, yıllar sonra mis gibi konuklarıyla geri dönüyor.

Radiohead’in altıncı üyesi, gizli silahı, bel kemiği olarak tanıdığımız Nigel Godrich’in katkılarıyla “samimi canlı müzik” mottosu altında yayınlanan seride daha önce Radiohead haricinde PJ HarveyThe White StripesSonic YouthBeckSparksMobyRed Hot Chili PeppersThundercat ve daha birçok müzisyenin/müzik grubunun canlı performansları, herhangi bir sunucu ya da izleyici olmadan, sanatçıların stüdyodaymışçasına kendi başlarına takıldıkları şekilde hayata geçmişti. 1 Haziran itibarıyla tekrar canlanacak serinin ilk konuğu IDLES olacak. İlerleyen tarihlerde ise önümüzdeki günlerde Zorlu PSM’de canlı dinleyeceğimiz Sons of Kemet ve Warpaint, bayrakları en güzel şekilde astıran Nilüfer Yanya ve biricik etkinliğimiz Festival Gibi Bişi’yin headliner’ı Caribou da serinin konukları olacak. Caribou’yu From the Basement öncesi kanlı canlı şekilde Festival Gibi Bişi’de görmek isteyenleri buraya alalım.

From the Basement’ın yeni serisi WeTransfer ve Sonos Radio’nun katkılarıyla gerçekleşecek. Serinin dönüşünü duyuran tanıtım videosuna göz atmak için buyurunuz efendim.