harry styles’ın yeni şarkısı as it was’ı the strokes cover’lasaydı nasıl olurdu?

harry styles’ın yeni şarkısı as it was’ı the strokes cover’lasaydı nasıl olurdu?


çok iyi de olurdu, çok da güzel iyi olurdu


Merakla beklediğimiz üçüncü Harry Styles albümü Harry’s House’un yayınlanmasına 15 gün gibi kısa bir süre kaldı. Albümden şimdilik sadece ilk tekli As It Was’ı dinleyebildik. Paylaşıldığı anda gündeme bomba gibi düşen As It Was, şimdiden yeni bir Styles hit’i olmuş durumda. Şarkıyı biz de ayıla bayıla döndürmeye devam ediyoruz. As It Was’ı her dinleyişimizde ise aklımıza iki şarkı geliyor. Bunlardan biri A-ha’nın Take On Me’si, diğeri ise The Strokes’un The Adults Are Talking’i.

Bu iki şarkının da As It Was’ın esin kaynaklarından birkaçı olduğu çok bariz. Bu durumu fark eden The Strokes hayranı Matty Greg isimli bir müzisyenin şarkıyı dinlemesinin ardından kafasında şu soru canlanmış: “As It Was’ı The Strokes cover’lasaydı nasıl olurdu?”

Bu sorunun cevabı hemen aşağıdaki cover çalışmasıyla çok güzel bir şekilde yanıt bulmuş. Greg’in Julian Casablancas’ın vokalini taklit ederek ve tamamen The Strokes sound’unu kullanarak ortaya çıkardığı cover öyle başarılı ki; As It Was’dan hiç haberimiz olmasa bunun yeni bir The Strokes şarkısı olduğuna inanabilirdik açıkçası.

Lafı uzatmadan sizi hemen aşağıdan mevzu bahis cover’a alalım. Bakın bakalım, As It Was’ı bir de The Strokes cover’lasa nasıl olurmuş?