aşk adam james righton’dan albüm öncesi bir şarkı daha

aşk adam james righton’dan albüm öncesi bir şarkı daha


lover boy


Eski Klaxons’ın incisi, Keira Knightley’nin biriciği, kalbimizin indie’cisi James Righton’ın müstakbel albümü Jim, I’m Still Here’ı yayınlamasına şunun şurasında iki hafta gibi bir süre kaldı. Albümün yayınlanmasına kadar bizi iki hafta oyalayacak bir şarkı daha bugün dinlemeye açıldı.

Jim, I’m Still Here’dan birkaç ay arayla gelen Pause, Release Party, Empty Rooms ve Never Give Up on the City isimlerindeki dört tekli de bize kalırsa dört dörtlük gibiydi. Lover Boy isimli yeni teklide de boş yok diyebilir miyiz peki? Tabii ki. Righton’ın bu beş teklide sergilediği yeteneği nedense genelin dikkatini çekmedi bir türlü ancak bizim gözümüzden kaçmış değil.

12 şarkılık yeni Righton albümünün prodüksiyonunu David ve Stephen Dewaele kardeşlerin taş gibi elektronik müzik projesi Soulwax üstleniyor. Yine Dewaele kardeşlerin kurucuları olduğu DEEWEE isimli plak şirketi, Jim, I’m Still Here’a ev sahipliği yapacak. Albüm için 8 Temmuz’u beklemeye devam ediyor, yeni tekli Lover Boy’u hemen aşağıdan dinlemenizi fiziksele varabilecek bir şiddetle tavsiye ediyoruz.

Jim, I’m Still Here:

  1. LIVESTREAM SUPERSTAR
  2. PAUSE
  3. TOUCH
  4. RELEASE PARTY
  5. REAL WORLD PARK
  6. NEVER GIVE UP ON THE CITY SUPERSTAR
  7. A DAY AT THE RACES
  8. I WANT TO LIVE
  9. LOVER BOY
  10. EMPTY ROOMS
  11. PLAYING TO WIN
  12. FAREWELL