“o an”lara adanmış yeni angel olsen albümü big time, eşlikçi filmi ile geldi

“o an”lara adanmış yeni angel olsen albümü big time, eşlikçi filmi ile geldi


dinliyoruz/izliyoruz


Biz zaten kendisini seve seve dinlerken 2019 çıkışlı All Mirrors ile çıtayı çok daha yukarılara çıkaran melankolik prenses Angel Olsen, bir süredir tadımlık şarkılar yolladığı yeni albümü Big Time’ı bugün beğenimize sundu.

All The Good Times, Through The Fires ve albümle aynı adı taşıyan Big Time gibi teklileri daha evvelden dinleme şansı bulduğumuz albümün yazım süreci Olsen’ın eşcinsel olduğunu duyurmasından itibaren başlamış. Kuvvetle muhtemel bu sebeple Big Time’da kabuğundan çıkmak, kendini özgür hissetmek, anı ve özellikle “o an”ı yaşamakla ilgili bir tema var.

Big Time’ın prodüksiyonunda Olsen’a Father John Misty albümlerinde imzası bulunan Jonathan Wilson destek olmuş. Drew Erickson ve Emily Elhaj gibi isimler de enstrüman kanallarında katkıda bulunan isimler arasında.

Big Time ile aynı adı taşıyan bir kısa film de yayınlandı ayrıca. Albümün temasını görsel olarak sunan ve Olsen’ın kız arkadaşı Beau Thibodeaux ile başrolü paylaştığı filmin yönetmenliğinde daha önce de sanatçıyla çeşitli müzik videolarında çalışan Kimberly Stuckwish’in adı geçiyor.

Buyurunuz, eşlikçi kısa filmi ile beraber Big Time hemen aşağıda.