don’t worry darling’in yeni fragmanında florence pugh’dan oyunculuk dersi

don’t worry darling’in yeni fragmanında florence pugh’dan oyunculuk dersi


yönetmen: olivia wilde


Son yıllarda oyunculuğu bir köşeye bırakan ve sinema kariyeri adına yönetmenliğe odaklanan Olivia Wilde’ın ikinci uzun metraj filmi Don’t Worry Darling’den heyecan pompalayan bir fragman daha yayınlandı.

Victory isimli bir şirket kasabasında yaşayan insanların mükemmel bir hayata sahipken bünyesinde bulundukları Victory’nin amacını yavaş yavaş sorgulamaya başlamalarını ve bunu takiben gelişen olayları anlatan psikolojik gerilim türündeki filmin başrollerini müzik kariyeriyle olduğu kadar yakın dönemde sinema dünyasında da ses getirmeye başlayan Harry Styles ile önümüzdeki yıllarda Dune: Part Two ve Oppenheimer gibi iki büyük çaplı yapımda da karşımıza çıkmaya hazırlanan Florence Pugh paylaşıyor. 1950’li yıllarda geçen bu gizem dolu hikayenin senaryosu Katie Silberman, Carey Van Dyke ve Shane Van Dyke’ın kısa hikayesinden uyarlanıyor. Bu üçlü filmin senaryosunda da görev alıyor ayrıca.

Styles ve Pugh ikilisine ek olarak Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll, Douglas Smith, Timothy Simons, KiKi Layne, Kate Berlant ve Sydney Chandler da filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında. Yönetmen koltuğunda oturan Olivia Wilde da önemli bir role sahip ayrıca.

Don’t Worry Darling’in vizyon tarihi 23 Eylül. Filmin yeni fragmanını hemen aşağıdan izleyin.