yeni slipknot albümü 30 eylül’de, fişek gibi taze teklisi burada

yeni slipknot albümü 30 eylül’de, fişek gibi taze teklisi burada


the end, so far


Müzik camiasının maskeli metalcileri Slipknot, uzun bir süredir tüyosunu verdiği müstakbel albümünü nihayet duyurdu. The End, So Far isimli yeni albüm, 30 Eylül’de yayında olacak.

2019 çıkışlı We Are Not Your Kind’ı takiben gelecek yeni albümün ilk tadımlığı, The Chapeltown Rag’i Kasım ayında gün yüzüne çıkarmıştı Slipknot. Bugün ise albümün ikinci teklisi The Dying Song (Time To Sing), albümün duyurusu beraberinde paylaşıldı. The End, So Far’da bu iki şarkıyla beraber toplamda 12 parça yer alacak. Albümde bizi neler bekliyor, kestiremiyoruz doğrusu. Ancak grubun esas adamı Corey Taylor’ın daha önce yaptığı açıklamalardan anladığımız kadarıyla We Are Not Your Kind’dan aşağı kalmayan bir Slipknot uzun çaları çıkacak karşımıza: “Albümü çok beğendim, We Are Not Your Kind’dan çok daha fazla beğendim. Kaldı ki, We Are Not Your Kind’a bayılmıştım.”

The Dying Song (Time To Sing) ile beraber bir müzik videosu da paylaşıldı ayrıca. Grup üyelerinden M. Shawn Crahan aka Clown’ın yönetmenliğinde çekilen videoda Slipknot ekibini ikonik maskelerini kafalarına geçirmiş bir halde şarkıyı sergilerken görüyoruz.

30 Eylül’de dinlemeye açılacak The End, So Far’ın şarkı listesi ve kapak görseli gibi detaylarına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz. The Dying Song (Time To Sing) ise müzik videosu ile burada.

The End, So Far:

01 Adderall
02 The Dying Song (Time to Sing)
03 The Chapeltown Rag
04 Yen
05 Hivemind
06 Warranty
07 Medicine for the Dead
08 Acidic
09 Heirloom
10 H377
11 De Sade
12 Finale