eylül ayını yeni arctic monkeys şarkısıyla kapatalım mı?

eylül ayını yeni arctic monkeys şarkısıyla kapatalım mı?


gel bakalım body paint


9-10 Ağustos’taki Zorlu PSM konserlerinin etkisinden çıkamamışken sadece birkaç hafta sonra yeni albüm The Car‘ı duyurarak, üstüne bir de albümün ilk teklisi There’d Better Be A Mirrorball‘u paylaşarak bizi bir kez daha etkisi altına alan Arctic Monkeys‘ten çok yakında yeni güzeliklerle karşılaşacağız gibi görünüyor.

The Car’ın çıkış tarihine çok da uzak sayılmayız aslında, albümü 21 Ekim‘de full paket dinleme şansına erişeceğiz. Bugün aldığımız bir duyum ise daha da yakın bir tarihte, Eylül ayının sonunda albümün ikinci teklisine kavuşacağımız yönünde. Mevzubahis tekli The Car’a 5 numaradan giriş yapan Body Paint isimli şarkı. Henüz resmi bir duyuru bulunmadığı için şarkının çıkışına dair net bir yayın tarihi de yok. Ancak müzik piyasasında yeni yayınlarının çoğunun Cuma günleri dinlemeye açıldığını ve aldığımız duyumun Eylül ayının sonunu işaret ettiğini hesaba katarsak, Body Paint için en olası yayın tarihi 30 Eylül Cuma gibi görünüyor.

İlk teklimiz There’d Better Be A Mirrorball, -Alex Turner aranjmanlı yaylıların da etkisi bol olsa gerek- usta bir Arctic Monkeys şarkısı olarak karşımıza çıkmıştı. Body Paint’te nelerle karşılacağız bakalım, sabırsızlıkla bekliyoruz.

The Car’ın şarkı listesi ve kapak görselini tekrar hatırlayalım:

  1. There’d Better Be A Mirrorball
  2. I Ain’t Quite Where I Think I Am
  3. Sculptures Of Anything Goes
  4. Jet Skis On The Moat
  5. Body Paint
  6. The Car
  7. Big Ideas
  8. Hello You
  9. Mr Schwartz
  10. Perfect Sense