later… with jools holland, 30. yaşını devasa bir konserle kutlamaya hazırlanıyor

later… with jools holland, 30. yaşını devasa bir konserle kutlamaya hazırlanıyor


o canlı biz heyecanlı


Müzik camiasının duayen insanı Jools Holland‘ın sunuculuğu ile 1992’den beri BBC ekranlarında müzikseverlerle buluşan Later… With Jools Holland, bu sene 30. yaşına büyük bir kutlamayla giriş yapmaya hazırlanıyor.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu müzik programı unvanını taşıyan Later… With Jools Holland, yeni sezonuna 1 Ekim tarihinde The 1975, Burna Boy ve Phoenix gibi konuklarla başlangıç yapacak. Sezonun ilk bölümünün yayınlanmasından sadece dört gün sonra ise -yani 5 Ekim‘de- Londra’nın meşhur etkinlik alanı Hammersmith Apollo’da bir konser düzenlenecek. Şimdilik line-up’ı Jools Holland beyde saklı olan konsere ilişkin yapılan açıklamaya göre sahne alacak olan isimler “farklı dönemlerden ve müzikal dünyalardan” olacak. Holland, konu ile ilgili heyecanını şu sözlerle paylaşmış: “Şovumun bu yıl 30. yaşına ulaştığını görmek inanılmaz bir şey. Hala güçlü olmamız ve şu anda dünyanın en uzun soluklu uluslararası müzik şovu olmamız, müziğin büyük gücünün bir kanıtı.”

5 Ekim‘de düzenlenecek konserin bant görüntüleri önümüzdeki aylarda BBC ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Valla ne diyelim, en az Jools Holland kadar biz de heyecanlıyız. Nice yıllara Later… With Jools Holland.