saturday night live’ın yeni sezon konukları cillop gibi

saturday night live’ın yeni sezon konukları cillop gibi


cumartesi hepimizin beklediği gün


Televizyon tarihinin en uzun soluklu komedi şovlarından SNL aka Saturday Night Live, 1 Ekim tarihinde 48. sezonuyla ekranlara geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Hem de a-acayip bir konuk listesiyle dönüş yapıyor.

Mayıs ayında yayınlanan yeni albümü Mr. Morale & The Big Steppers ile sık sık andığımız Kendrick Lamar, SNL’in 1 Ekim’deki yeni sezon prömiyerinde müzisyen konuk olarak programa katılacak. Prömiyer bölümünün sunuculuğunu ise son olarak Top Gun: Maverick‘te karşımıza çıkan Miles Teller üstlenecek. Sezonun ikinci bölümünün müzisyen konuğu R&B sahnesinin genç yeteneklerinden WILLOW olurken bölümün sunuculuğunu ise İrlandalı yıldız oyuncu Brendan Gleeson yapacak. Gleeson’ın başrolü üstlendiği müstakbel Martin McDonagh filmi The Banshees of Inisherin‘den de bir tadımlık alırız belki, belli mi olur?

15 Ekim‘de ekranlara gelecek üçüncü bölümde ise Ağustos ayında son albümü Traumazine ile kulaklarımızın pasını yine bir güzel almayı başaran Megan Thee Stallion, hem müzisyen konuk olacak hem de bölümün sunuculuğunu üstlenecek. Ne diyelim valla… Kadro müthiş, merakla bekliyoruz.