taylor swift, yeni albümü midnights’tan şarkı isimleri paylaşmaya devam ediyor

taylor swift, yeni albümü midnights’tan şarkı isimleri paylaşmaya devam ediyor


bu seferki midnight rain


Country Pop ile kariyerine başlayan ve sonrasında farklı pop türlerine yönelip, ürettiği her işte başarıyı yakalayan şarkıcı-söz yazarı Taylor Swift, geçen ay MTV Video Müzik Ödülleri’nde duyurduğu yeni albümü Midnights’tan şarkı isimleri yayınlamaya devam ediyor.

Şarkı isimlerini değişik bir yöntemle açıklamayı tercih eden Swift; Midnights Mayhem With Me adıyla bir TikTok dizisi yarattı. Açıklama şekli ise ekran karşısına geçip kafes topunu döndürerek içinden rastgele bir top seçip üstünde yazan şarkı ismini hayranlarıyla paylaşmak.

Daha öncesinde Mastermind, Vigilante Shit ve Question…? yazılı topları çeken Swift son olarak Midnight Rain yazılı topu seçerek albümden rastgele bir şarkının da ismini bu şekilde duyurmuş oldu.

@taylorswift

Andddd we’re back with more MAYHEM. Episode 4 ?‍♀️ #TSmidnighTS #SwiftTok #MidnightsMayhemWithMe

♬ Midnights Mayhem episode 4 – Taylor Swift

Swift’in 10. albümü olacak Midnights’ın 21 Ekim‘de yayınlanması planlanıyor. Tematik konsepti dışında albüm hakkında derin detaylar paylaşılmasa da albümün prodüktör koltuğunda Jack Antonoff’un oturduğu biliniyor.

Swift ayrıca albümün Jade Green, Blood Moon ve Mahogany sürümlerinin yanı sıra Lavender versiyonu da dahil olmak üzere dört farklı plak baskısı ile yayınlayacağını duyurdu.

21 Ekim’e kadar top mu çekecek bu kız diye düşüncelere dalıp, bir sonraki şarkı adını merakla beklemeye devam ediyoruz.