the bear yıldızı jeremy allen white için boy gösterme sırası beyaz perdede

the bear yıldızı jeremy allen white için boy gösterme sırası beyaz perdede


fingernails


Modern televizyonun şimdiden kültleşen yapımlarından Shameless ile hayatımıza giren, bu sene ise gerilimi bol mutfak draması The Bear ile yıldızını tekrar parlatan Jeremy Allen White, başrollerini Jessie Buckley ile Riz Ahmed‘in paylaştığı romantik bilim kurgu filmi Fingernails‘in kadrosuna katılan son isim oldu.

Christos Nikou, Stavros Raptis ve Sam Steiner üçlüsünün yazarlığını üstlendiği Fingernails, çiftlerin birbirlerine gerçekten aşık olup olmadıklarını test eden bir bilimsel kurumda geçiyor. Uzun süredir beraber olduğu erkek arkadaşının kendisine karşı olan hislerinden şüphe duyan Anna isimli genç bir kadın, bahsi geçen bu kurumda kendini işine adayan Trevor isimli bir eğitmen için asistan olarak çalışmaya başlar. Filmde bu ikili arasında gelişen olayları izleyeceğiz. Anna’ya I’m Thinking of Ending Things ve The Lost Daughter gibi yapımlardan tanıdığımız Jessie Buckley, Trevor’a Emmy ve Oscar ödüllü aktör Riz Ahmed, Ryan’a ise konu başlığımız Jeremy Allen White hayat verecek.

Fingernails’in yönetmen koltuğunda filmin yazar kadrosundan Christos Nikou oturacak. Filmin yapım ve vizyon tarihi şimdilik belirsiz olsa da kendisini takibimize aldık.