severance’ın ikinci sezon kadrosuna cillop gibi isimler eklendi

severance’ın ikinci sezon kadrosuna cillop gibi isimler eklendi


gel artık severance


Az ama öz dizi ve filmin adreslerinden Apple TV+‘tan ilk sezonu tamamlanır tamamlanmaz ikinci sezon onayı kapan Severance, yeni sezonuna dair sıcak haberlerle konu başlığımız oluyor. Dizinin ikinci sezon kadrosuna bir dolu ekleme yapıldı.

Lumon Industries isimli bir şirket ve şirket çalışanlarına uygulanan sıra dışı bir deney etrafında şekillenen hayli orijinal bir hikayeye sahip Severance’ın ilk sezonunda Parks and Recreation ve Big Little Lies gibi yapımlardan tanıdığımız Adam Scott’ın yanı sıra John Turturro ve Christopher Walken gibi usta isimleri ve Britt Lower, Zach Cherry, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus, Dichen Lachman ve Patricia Arquette‘i izlemiştik. Yeni sezona eklenen isimlerle beraber dizinin ana oyuncu kadrosu neredeyse ikiye katlanıyor gibi. Game of Thrones ile hayatımıza giren Gwendoline Christie ve Godless, Nurse Jackie gibi yapımlarla iki Emmy ödülüne ulaşan Merritt Wever ile Bob Balaban, Alia Shawkat, Robby Benson, Stefano Carannante, John Noble ve Ólafur Darri Ólafsson, Severance’ın yeni sezonunda boy gösterecek isimler arasında.

“Cliffhanger”ın sözlük tanımı gibi bir final ile ilk sezonunu geride bırakan Severance‘ın ikinci sezonunda nelerle karşılacağımızı fazlasıyla merak ediyoruz açıkçası. Dizinin yeni sezonu için şimdilik net bir yayın tarihi bulunmuyor.