elle fanning ve nicholas hoult’lu the great’in yeni sezonundan fragman

elle fanning ve nicholas hoult’lu the great’in yeni sezonundan fragman


12 mayıs'ta hulu'da


Yorgos Lanthimos harikası The Favourite’ın senaristlerinden Tony McNamara’nın kaleme aldığı Hulu dizisi The Great’ten üçüncü sezon fragmanı geldi.

Tarihin en güçlü kadın liderlerinden biri olarak bilinen 18. yüzyıl Rus hükümdarlarından II. Katerina’nın eşi Peter’la hükümdarlık dönemini drama ve komedi unsurlarıyla beraber ekranlara getiren The Great’in ilk sezonu 2020’de yayınlanmış ve izleyicilerden geçer not almıştı. Dizinin ikinci sezonunda ise II. Katerina’nın tahta geçişi ve ülkesinin aydınlanması için verdiği mücadeleleri izlemiştik.

Tony McNamara’nın yaratıcısı olduğu ve çoğu bölümünün senaryosunu kaleme aldığı The Great’in başrollerini 20th Century WomenThe Beguiled ve The Neon Demon gibi filmlerle sevdiğimiz genç yeteneklerden Elle Fanning ve SkinsKill Your Friends ve Mad Max: Fury Road gibi yapımlardan tanıdığımız Nicholas Hoult üstleniyor.

12 Mayıs’ta Hulu’da yayınlanacak 10 bölümlük yeni sezonda Fanning ve Hoult’la beraber Sacha DhawanPhoebe FoxAdam GodleyBelinda BromilowGwilym LeeBayo GbadamosiFlorence Keith-RoachDanusia Samal ve Charity Wakefield gibi isimleri izleyeceğiz.