klein garten’da channel tres rüzgarı esecek

klein garten’da channel tres rüzgarı esecek


pazar akşamı senciyiz senci


İlk Türkiye performansı için aşırı heyecanlı olduğumuz Detroit house sound’unu hip hop’la el ele tutuşturan kadife sesli Channel Tres, 11 Haziran Pazar akşamı vokalli live DJ set’iyle İstanbul’un en fiyakalı roof mekanlarından Klein Garten’ı iyi müziğe doyuracak, hem de ne doyuracak.

Kimdir bu sakin ve bariton sesli abimiz? Hatırlatalım. Sheldon Jerome Young personasından dönüştüğü bu yeni kimlik, 2018’de “Controller” ile başladı, “Black Moses” teklisi ile dünya çapında parlamaya devam etti ve West Coast rap ile Detroit house’ı harmanladığı müziği kısa sürede ‘n’oluyoruz?’ dedirtti. Aldığımız duyumlara göre son 2 senedir sold-out furyası estiriyor kendisi, helal. Yaptığı işi deep minimal house gibi yüzeysel bir şekilde genellemeye çalışırsak ayıp etmiş oluruz… Zira Elton John’dan Tyler, the Creator’a kadar geniş bir kitleye hitap ediyor kendisi.

Topdown’u dinlemekten eksik kalmayacağımız bu kutsal Cuma görünümlü Pazar akşamı için şimdiden heyecanımız yüksek. Süper bass’lar, biraz poolside disco, biraz da kaliteli DJ performansı dinlemek isteyenleri gecenin co-pilot’ları Kerem Akdağ ve Doğu Orcan ile Klein Garten kabinin çehresine ve çevresine davet ediyoruz. Biletler için şuraya koşunuz.