nova x bonomo “elalem” ne derse desin diyor

nova x bonomo “elalem” ne derse desin diyor


desinler


Can Bonomo ve Nova Norda‘nın ilk müzikal işbirliği “Elalem” çıktı. Şarkı, sözlerinin vuruculuğunu yakalayabilmemiz için tipografi videosuyla paylaşıldı. Bonomo’nun sesine den eşlik eNova Norda’nın ani yükselişleri karpuz peynir arası bir uyum yakalamış. İsmiyle müsemma “Elalem” için Nova Norda olarak bildiğimiz Ecem Böke, her zamanki tarzından ödün vermeyerek dikbaşlılık, kendinden emin olmak ve sınırları aşmak temasıyla yazmış.

Bildiğimiz kadarıyla Bonomo, bu sene albüm çıkaracak ve kayıt işleriyle uğraşıyor. Kayıt sürecinden seken şarkıları ise eline gitarı alıp olduğu gibi Youtube‘a atıyor.  En son “Bye Bye” ile karşımıza çıkmıştı. Nova Norda ise konser kayıtlarını ve akustik işlerini bu sıra paylaşıyor. “Pelin” şarkısının konser kaydını izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Nova Norda şu an, kendi sokak kültürü giyim firması “Norda Urbanwear” ile başka bir sektörün heyecanını yaşıyor.

Akşamlar holding lisansıyla çıkan şarkının prodüksiyon ve mix işini de -3. yeniler de dediğimiz- indie nesilden Kaan Arslan üstlenmiş.