nicolas cage bu sefer bufalolara karşı

nicolas cage bu sefer bufalolara karşı


god of war başrolüne cuk


Nicolas Cage, görünüşe göre kariyerinde daha karanlık ve vahşi hayvanlı bir noktaya gidiyor. 90’lar ve 2000 başlarında büyük sükse yapan oyuncunun dalgalı filmografisinde 2021 çıkışlı Pig, Cage hakkında olumlu düşüncelere sahip olmamızı sağlayan; slowburning ve iyi bir filmdi. Bu sefer bir John Williams romanından uyarlanan yeni filmi için kafayı kazıyıp bufalolara gider yapıyor. Gabe Polsky’nin yönettiği aksiyon – dram filmi Butcher’s Crossing’den fragman yayınlandı.

Prömiyerini Toronto Film Festivali‘nde yapan film, Ivy League‘den ayrılan bir gencin Colorado‘nun vahşi doğasına yaptığı, hayatını ve akıl sağlığını tehlikeye atan bir yolculukta bufalo avcılarından oluşan bir ekibe katılmasını anlatan bir sınır destanını anlatıyor. 

 

Yönetmen Polsky film hakkında şunları diyor: “İzleyicileri, Amerika’yı ve gezegenimizi şekillendiren güçlü ve yıkıcı bir enerji olan hırsın doğasını araştıran üzücü bir yolculuk ve esrarengiz bir Nicolas Cage performansı bekliyor.”

Cage’in yeni kel ve sakallı tarzı yönetmen tarafından özel olarak tercih edilmiş. Film röportajlarında oyuncu, alışılmadık yeni tarzına bahane ararken Michael Jordan ve Apocalypse Now‘da Marlon Brando’dan esinlendiğini söylüyor. Butcher’s Crossing’in oyuncu kadrosunda Rachel Keller, Xander Berkeley, Jeremy Bobb ve Paul Raci de yer alıyor. Film, 20 Ekim’de Sony Pictures aracılığıyla ülke çapında sinemalarda gösterime girecek.