jenna ortega’lı suç draması: finestkind’dan fragman geldi

jenna ortega’lı suç draması: finestkind’dan fragman geldi


toby wallace'a da bakılır


Bizim Scream’den beri takibe aldığımız, X ile yükselişe geçip Wednesday ile belli bir hedef kitlenin favori oyuncularından olan Jenna Ortega, suç draması Finestkind ile alışık olmadığı bir proje için kamera karşısına geçti. Filmin fragmanından önce yönetmenine göz atalım.

1998’de LA Confidential ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Akademi Ödülü kazanan Oscar ödüllü yazar ve yönetmen Brian Helgeland‘ın yeni draması Finestkind’da balıkçı, aile, mavi yakalı hayatı, biriken borçlar ve suç bir araya geliyor. Helgeland o zamandan bu yana Clint Eastwood için Oscar ödüllü Mystic River’ı, Tony Scott’lu Man on Fire’ı yazdı; Jackie Robinson biyografisi 42’yu, Tom Hardy’li Legend’ı ve şimdi de Finestkind’ı yönetti.

Başrollerinde Jenna Ortega dışında Ben Foster, Toby Wallace, Tommy Lee Jones’un yer aldığı Finestkind, borçları birikmeye başladıktan sonra tehlikeli sulara giren bir balıkçı ekibini konu alan bir suç draması. Ortega dışında yeni yetenek scout’ların da izlenmesi gereken başka bir oyuncu da Avustralyalı aktör Toby Wallace. Oyuncu geleceğin Austin Butler’ı olarak görülüyor. 

Finestkind, prömiyerini Eylül başında Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yaptı ve Paramount+’ta 15 Aralık‘ta izlenebilecek. Yeni fragmanı aşağıda.