ayo edebiri ve john malkovich’li a24 korkusu geliyor

ayo edebiri ve john malkovich’li a24 korkusu geliyor


ilginç kadro, beklemedeyiz


The Bear’dan Ayo Edebiri ve oyuncuusta  John Malkovich, yazar-yönetmen Mark Anthony Green‘in ilk uzun metrajlı korku filmi olan A24 yapımı Opus‘un başrollerinde yer alacak.

 

A24 tarafından dünya çapında gösterime girecek filmin konusuna ilişkin ayrıntılar henüz gizli tutulurken, filmin ikonik bir pop yıldızının onlarca yıl süren ortadan kayboluşunun ardından geri dönüşüne odaklanacağı söyleniyor. Kısa süre önce Grammy kazanan müzik sanatçıları The-Dream ve Nile Rodgers da film için orijinal şarkılar yazacak. Filmin diğer oyuncuları arasında Murray Bartlett, Amber Midthunder, Stephanie Suganami, Beef’ten Young Mazino ve Tatanka Means yer alıyor. 

 

Yazar, yapımcı, oyuncu ve komedyen olarak günümüzün en gözde sanatçılarından biri haline gelen Ayo Edebiri, Jeremy Allen White‘la birlikte rol aldığı FX dizisi, gergin mutfak dünyası The Bear ile Emmy adaylığı elde etti.  Showtime’ın yüksek riskli finans draması Billions’ın birkaç sezonunda yer alan John Malkovich ise, Charlie Day’in ilk yönetmenlik denemesi Fool’s Paradise‘ta da yer almıştı. 

 

Filmin yaratıcısı; yazar, yönetmen ve moda dünyasının deneyimli isimlerinden biri olan Mark Anthony Green ise, daha önce Hollyshorts gibi festivallerde ödüller kazanan Trapeze, U.S.A. adlı komedi kısa filmini yönetmişti. 

 

A24 tuhaf bir kadroyu bir araya getiriyor. Opus’tan detay geldikçe ileteceğiz. Bir gözümüz orada.