nicolas cage artık meme olmak istemiyor

nicolas cage artık meme olmak istemiyor


tamam ciddiye alalım reis


Nicolas Cage, yaşlandığından beri bambaşka bir kariyer profili çiziyor ve eski, imdB puanı düşüren tiplemelerinden uzak ve anlamlı filmlerde rol alıyor. Bu senenin Kristoffer Borgli filmi Dream Scenario veya Pig, örnek vereceğimiz kaliteli Cage filmlerinden. Kendisi The Guardian‘a verdiği yeni bir röportajda sosyal medyada meme olmasından bıktığını iletti. Aslında Nicolas Cage ciddi bir tiyatrocu. Doğal olarak başarılarıyla ve işiyle ön plana çıkmak istiyor.

 

Cage, The Guardian’a verdiği yeni bir röportajda, “bir tür meme’leştirme sürecinden geçen ilk aktör olabileceğini” iddia ederek odadaki fili kabul etti. Cage’e göre, “Bir kişi, karakterin o noktaya nasıl geldiğine hiç bakmadan, sinir krizi geçirdiğim tüm bu farklı filmlerden seçmeler yapmıştı. Hayal kırıklığına uğramıştım çünkü insanların filmlerden bunun dışında ne aldıklarını bilmiyordum.”

 

“Oyunculuğa başladım çünkü film performansından diğer tüm sanat formlarından daha fazla etkilendim. Filmlere bir meme olmak için girmedim.” 

 

Cage, son filmi olan sürrealist komedi Dream Scenario’nun istemeden de olsa kendi mücadelesini yorumladığını fark etti. Filmde insanlar, önemsenmeyen bir profesör olan karakterinin rüyalarını görmeye devam ediyor ve onu bir ünlüye dönüştürüyor. Cage, kendisi ve memelerde olduğu gibi, karakterinin de “bu açıklanamaz fenomen üzerinde hiçbir kontrolü olmadığını” söylüyor.

 

Özetle, meme olmuş bir kesitin oyuncunun tüm film boyu verdiği emeği anlamsızca konsantreleştirip değersizleştirdiğinden bahsediyor Cage. Mesela aşağıdaki Vampire’s Kiss filminden alınan meme kesite rağmen Cage, o filmde en cesur performanslarından birini oynamıştı ve film, meta konumu kadar önemsenmedi.