beach boys belgeseli disney+’ta

beach boys belgeseli disney+’ta


bizce de wouldn’t it be nice


Klasik grupların da klasiklerinden The Beach Boys’un belgeseli 24 Mayıs’ta Disney+’ta yayında olacak. Grupla aynı adı taşıyan belgeseli Mark Monroe hazırlarken yönetmenliği Thom Zimney ve Frank Marshall paylaşacak. “Pop müzikte devrim yaratan, Kaliforniya rüyasını canlandıran, nesilleri etkileyen ikonik grubun kutlaması… Belgesel, The Beach Boys’un mütevazı başlangıcından, günümüze nasıl geldiklerinin izini sürerken, daha önceden hiç paylaşılmamış görüntüler ve röportajlara da ev sahipliği yapıyor” cümleleriyle özetlenen belgeselde yer alan isimler de etkileyici.

Grubun kurucularından Mike Love, Brian Wilson, Al Jardine, David Marks ve Bruce Johnston’ın yanı sıra bir dönem grupta yer alıp sonradan ayrılan Carl ve Dennis Wilson, Blondie Chaplin ile Ricky Fataar’ı da belgeselde izleyeceğiz. 

The Beach Boys’la ilgili istediğiniz yerde satabileceğiniz bir bilgi de playtuşu’nda size hediye olsun, içimizden geldi. Grubun kurucularından Mike Love’ın kardeşi eski profesyonel basketbolcu Stan Love, NBA’in başarılı veteranlarından Kevin Love’ın babası. Bu bilgiyle ne yapacağınız da size kalsın.