yorgos lanthimos’cuğumuzun yeni filminin detayları

yorgos lanthimos’cuğumuzun yeni filminin detayları


tabii ki emma stone da var


“Poor Things”le dünya sinema gündemine oturan Yorgos Lanthimos, yeni filmi için arayı açmayacak. 21 Haziran‘da vizyona girecek “Kinds of Kindness”ın kadrosundaysa beraber çalışıp, güvendiği oyuncularla, radarına alıp ilk kez çalışacağı oyuncular arasında denge sağlayacak. Emma Stone, Willem Dafoe, Joe Alwyn, Margaret Qualley, Jesse Plemons, Hunter Schafer, Hong Chau ve Mamadou Athie’nin olacağı açıklanan filmin hikayesi ve anlatım üslubu da tam Yorgos Lanthimos’a göre. Filmin yazımında Lanthimos’la beraber çalışacak kişiyse “Dogtooth”tan, “The Killing of a Sacred Deer”a kadar yönetmenle çalışmış Efthimis Filippou olacak.

Film, her birinde dört, beş oyuncunun yer aldığı birbirinden bağımsız gibi dursa da bir noktadan bağı olan üç ayrı hikayeye odaklanacak. Lanthimos’un ketumluğuna bakacak olursak neyle karşılaşacağımızı anlamak için filmi beklememiz gerekiyor…

Bahaneyle, uzun süredir birlikte iş yapan Yorgos Lanthimos-Emma Stone ikilisinin birbirlerini ne kadar tanıdıklarına dair eğlenceli videoyla güne iyi başlayalım.