gwen stefani’den, no doubt’ın ilk dönemiyle ilgili itiraf

gwen stefani’den, no doubt’ın ilk dönemiyle ilgili itiraf


aklın yolu bir; bazen ara vermeyi bilmek lazım


Coachella’daki performansıyla eski günlerini hatırlatan ve Olivia Rodrigo sürpriziyle günümüzü de yakalamayı başaran No Doubt’ın sesi Gwen Stefani, grubun geçmişiyle ilgili itiraflarda bulundu. Doksanların en başarılı albümlerinden “Tragic Kingdom” ve “The Beacon Street Collection”la büyük başarılara ulaşan No Doubt, son albümü “Push and Shove”u 2012’de çıkarmış ve dağılmıştı. O dönemde Bush grubunun frontman’i Gavin Rosdale ile evli olan Stefani’nin aile hayatı bozulmuş ve 2016’da çift boşanmıştı. Gwen Stefani o dönemi şu sözlerle anlattı.

“Hayatımın büyük bir kısmını No Doubt’ta olmaya çalışarak, onu sürdürmeyi deneyerek harcadım. Şimdi o döneme bakıyorum ve ‘Tanrım, herkesi memnun etmek için neler yapıyordum?’ diye hayret ediyorum. Çünkü, ailemin yanında olmam gerekirdi. Ama olamadım. Bir şekilde No Doubt olarak bir şeyler başardık ve bazı güzel şarkılar yaptık.”

No Doubt’ın tek bir şovluğuna mı yoksa tamamen mi geri döndüğü konusundaki sorulara; “Her şey çok hızlı oldu ve bu benim gerçekleşmesini en sevdiğim şey. İnternetteki reaksiyonları görmek bize hayranlarımızın ne kadar heyecanlı olduğunu gösterip ilham veriyor” diyerek cevap verdi.