jake gyllenhaal’dan amazon’a 3 yıllık imza

jake gyllenhaal’dan amazon’a 3 yıllık imza


jake gyllenhaal kariyerinin büyük adımını atabilecek mi?


“Road House”un Prime tarihine geçen yüksek izlemeli başlangıcı sonrası Jake Gyllenhaal, kariyerinin o beklenen, büyük adımını atabilecek mi sorusu da ortaya atıldı. Gyllenhaal ise bu süre zarfında sahibi olduğu yapım şirketi Nine Stories üzerinden Amazon MGM Studios’la 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Bu anlaşma kapsamında Nine Stories bünyesinden çıkan filmlere dair Amazon MGM Studios ilk sözü söyleme hakkına sahip olacak. Yapılan projelerin çevrimiçi platform ve vizyon sürecine Amazon karar verecek. Gyllenhaal ise Amazon’a verdiği bu yetkiyle birlikte oyunculuk kariyerine tamamen odaklanacak.

Amazon MGM’le geçtiğimiz sene iki filmde çalıştım ve ikisinde de harika bir partnerlik sundular. Film yapmaya dair tutkuları bulaşıcı ve dünya üzerindeki hayranlarına karşı tavırlarına imrendim. Bu keyifli ortaklık için çok heyecanlıyım. Özellikle “Road House”un öngörülemez başlangıcından sonra.”

Jake Gyllenhaal, Nine Stories’i 2015 yılında Riva Marker’la birlikte kurmuş, en son olarak Guy Ritchie’nin 2023’te vizyona giren filmi “The Covenant”ı yapmıştı.