park chan-wook’un yeni filmi the ax’ın kadrosu belli oluyor

park chan-wook’un yeni filmi the ax’ın kadrosu belli oluyor


park chan-wook'tan önce dizi şimdi de film


Park Chan-wook, yeni filminde Costa Gavras’ın 2005 tarihli “The Ax”ının yeniden çekmeye hazırlanıyor. Son senelerin en üretken yönetmenlerinden biri olan Chan-wook, Lee Byung-hun ve Son Ye-jin’e başrolleri emanet etti. Yaklaşık olarak 10 yıldır bu filmi uyarlamak için çalıştığı bilinen yönetmenin başka projelere odaklanmasından dolayı “The Ax” projesi kenarda beklemişti. Gavras’ın filmini izlemediyseniz ve hikayeyi merak ediyorsanız, sizi filmin sinopsisiyle buluşturalım.

Burke Devore, bir kağıt şirketinde çalışan orta yaşlı bir adamdır ve işten çıkarılmıştır. On sekiz ay sonra hâlâ işsizken, iş arayışına yeni bir yön verir; Devore, ürkütücü bir özenle, başvurduğu işlerde kendisi yerine işe alınan insanları bulur ve onları acımasızca öldürür. Yumuşak başlı, sakin bir orta yaşlı yöneticinin acımasız bir katile dönüşmüştür. Sahip olduğunu bilmediği bu özelliğini keşfetmek ona çok iyi gelir.

Ayrıca Park Chan-wook’un Hoa Xuande, Robert Downey Jr. ve Sandra Oh’lu yeni dizisi “The Symphatizer”, 14 Nisan’da yayın hayatına başlıyor.