JOHN KRASINSKI HIZ KESMEDEN YENİ FİLM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

JOHN KRASINSKI HIZ KESMEDEN YENİ FİLM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI


Life on Mars


Son yönetmenlik deneyimi A Quiet Place ile büyük başarı yakalayan John Krasinski, yönetmen koltuğunu çok sevmiş olacak ki ara vermeden üçüncü projesine başladı bile.

a-quiet-place-movie-ht-ml-180405_hpMain_4x3_992

Korku filmleri arasında ABD’nin gişede en iyi açılış yapan üçüncü filmi olan A Quiet Place’in tebriklerini kabul etmekle meşgul olan The Office’in Jim Halpert’ı John Krasinski, Cecil Castellucci’nin We Have Always Lived On Mars isimli kısa filmini bir uzun metrajlı filme dönüştürmek için ilk adımları attı. Life on Mars isimli projede ilk filmindeki yapımcılar olan Michael Bay, Andrew Form ve Brad Fuller’la çalışacak Krasinski, dünyada yaşanan bir felaket sonrası Mars’ta yaşamaya başlayan bir kolonide yer alan bir kadının birden Mars’ta nefes alabildiğini farketmesiyle başından geçenleri anlatacak. 

Sinema dünyasında dönen dedikodulara göre şu anda filmin senaryosunu kendisinin mi üstleneceğini yoksa bir senaristle çalışacağına karar vermeye çalışan John Krasinski, bakalım arkasına aldığı bu başarı rüzgarını devam ettirebilecek mi?