MÜZİK DÜNYASINDA PAZARTESİ SENDROMU

MÜZİK DÜNYASINDA PAZARTESİ SENDROMU


Yeniler, Remix'ler, Video'lar


Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan "Taraksız çıkmam abi" lakaplı Alex Turner ve çetesi Arctic Monkeys'ten haber var. Grup, son stüdyo albümü AM'in beşinci single'ı olarak Snap Out Of It'i seçti. 9 Haziran'da yayınlanacak single'ın detayları ise henüz belli değil. Bir adet b-side ve videonun içeriğiyle ile ilgili havadisler için beklemedeyiz.

 

 

R&B ve rap adına el ele tutuşan son ikili Lil Wayne ve Drake oldu. Drake, Lil Wayne'in yeni albümünde yer alacak Believe Me adlı single için sesini esirgemedi.

 

 

Karaoke konusunda adeta bir dünya markası olan Bill Murray, CV'sine The Knife'ı da ekledi. Grubun New York konserlerinden sonra ziyaret ettiği bir karaoke kulüpte Heartbeats çalmaya başladı. Hal böyle olunca, vokalist Karin Dreijer Andersson da soluğu sahnede alıp şarkıyı seslendirdi. Bu sırada kendisine mekandaki izleyiciler ve The Knife dansçıları eşlik etti. Şansa bakın ki; mekanda Bill Murray de vardı. Karaoke sevdalısı Murray, The Knife şarkısına danslarıyla eşlik etti.

 

 

 

Bu yazın kulüp hiti olması beklenen Watermät – Bullit'in videosu yayınlandı. Şarkı, 19 Mayıs'ta piyasaya çıkacak. Özellikle aklı başında her DJ şarkıyı arşivinde isteyecektir diye düşünüyoruz.