PHARRELL’DEN BLURRED LINES HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR

PHARRELL’DEN BLURRED LINES HAKKINDA SAMİMİ AÇIKLAMALAR


Neden Feminizmi Seçtim?


Yakında “Pharrell, tüm dünya kadınlarını çok seviyor!” diye bağıracak bir tellal tutmaya hazırlanan Pharrell Williams, seksizmin son durağı Blurred Lines videosu hakkında konuştu. Hazır İngiltere’ye gitmişken Channel 4’a konuşan Pharrell, “Madem feministsin, neden Blurred Lines’ta yer aldın?” sorusuna sonunda cevap verdi.

 

 

“I know you want it!” kısmı için Pharrell’in savunması “Şimdi araba satan bir adam ‘Senin de istediğini biliyorum.’ dese adama seksist mi diyeceğiz?” oldu. Sunucunun “Güzel dedin ama ikisi farklı konular…” demesi üzerine Pharrell Williams bu durur mu? Yapıştırmış cevabı: “Güzel bir kadının, yaramaz düşüncelere sahip olmasının nesi kötü? Eğer iyi bir kadın seksi düşüncelere sahipse, bir erkeğin bunu tahmin etmesi yanlış mı?”

 

Konuşmasının devamında Pharrell, “İnsanlar benim feminist olup olmadığımı soruyor. Bence bir noktaya kadar bu mümkün ama sonrasında erkek olduğum için imkansız. Mesela ülkemizde 2016’da seçim olacak. Benim adayım Hillary Clinton. Kadınları seviyorum. Keşke bütün ülkeleri kadınlar yönetse.” dedi.