1088 FACEBOOK ARKADAŞIYLA KAHVE RANDEVUSUNA ÇIKMAK

1088 FACEBOOK ARKADAŞIYLA KAHVE RANDEVUSUNA ÇIKMAK


Bir Fincan Kahvenin 40 Yil Hatiri Vardir


Facebook'la daha farklı ve genellikle yüzeysel bir yola sapan insan ilişkilerinden dem vurmayacağız. Çünkü biz de aynı boku yiyoruz ve bu durumdan çoğu zaman pek de şikayetçi olmuyoruz. En azından biriyle yüz yüze buluşup iki lafın belini kırmak istediğimizde harcayacağımız muhtemel yol+yemek+içki parası cebimizde kalıyor. Onları daha yakından ve daha gerçekçi bir şekilde tanıma fırsatını kaçırıyoruz. Ama varsın olsun; dünyada insandan bol ne var? Facebook sayesinde hiç tanımadığımız insanlara bir "Add as a friend" butonu kadar uzaktayız. 

 

 

 

Avustralya'da ikamet eden 28 yaşındaki Matt Kuleza da bir ara tıpkı bizler gibi düşünüyormuş. Günün birinde canına tak etmiş ve kendi kendine "Neden onları daha yakından tanımıyorum ki?" diye sormuş. Bu soruyu sorduktan sonra Dünya Kahve Günü'ne yakışan bir projeye baş koymuş. Listesindeki toplam 1088 arkadaşıyla tek tek buluşmaya karar vermiş. 1088'iyle de bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır diyeceği projesinin adı 1000+ Coffees.

 

 

 

Eylül ayının başında başladığı bu projesinde şimdiye kadar 23 kişiyle buluşan, birer fincan kahve içen ve onları daha yakından tanıma fırsatı bulan Kuleza, listesinin tamamını 3 yıl içinde bitirmeyi hedefliyor. Bu projenin hayatını daha iyi bir hale getirdiğini söyleyen Kuleza'nın kafein doz aşımına dikkat etmesini diliyor, hayatına soktuğu yeni insanlarla mutlu bir yaşama kavuşmasını umuyoruz.

 

 

Projenin aldığı şekli ŞURADAN takip edebilirsiniz.