BİR KAVANOZ KEVIN SPACEY ALIR MIYDINIZ?

BİR KAVANOZ KEVIN SPACEY ALIR MIYDINIZ?


Satilik Kevin Spacey Nefesi


İnsanların en sapık fantezilerine ortak, evindeki pireli kanepeye alıcı, ev arkadaşı, threesome’a üçüncü, okeye dördüncü, insan eti yeme deneyi için gönüllü aradığı, daha bir sürü normal ve anormal şeye aracı olan site Craigslist, yine şaşırtarak şaşırtmadı. Çin’de kavanozun içinde 860 dolardan satılan temiz Fransa havasının garip olduğunu düşünüyorsanız, garibin garibi ile tanışın: Kavanoz’da Kevin Spacey nefesi.

 

 

Dünya milyonlarca ünlünün milyonlarca hayranıyla, dolayısıyla bu marketten para kazanmak isteyen fırsatçılarla dolu. Özellikle yurtdışında ünlülerin eli değen eşyalardan, bizzat kendi eşyalarına hatta dışkılarına kadar bir sürü ürün satan mağaza var. İlhamını bundan alan bir Craigslist üyesi ise Kevin Spacey’nin nefesini içeren kavanozu satıyor. American Beauty’nin setinde çalıştığını söyleyen şahıs, Spacey’i pek seven annesi için setteki bir öğle yemeğinden sonra oyuncudan kavanoza bir üfürük istemiş.

 

House of Cards’taki o karizmatik adamı düşünüyoruz, sonra boş bir kavanoza üflediğini hayal etmeye çalışıyoruz, olmuyor. Reçel mevsimi geldi, Kevin Spacey’li bir kayısı reçeli yaparım derseniz şöyle buyurun.