LEONARDO DICAPRIO BİRLEŞMİŞ MİLLETLER OSCAR’INI KAZANDI

LEONARDO DICAPRIO BİRLEŞMİŞ MİLLETLER OSCAR’INI KAZANDI


En İyi Küresel Isinma Konuşmasi ödülü'nü Aldi


Leonardo DiCaprio'nun son dönemlerdeki bakımsız tarzan haline bir anlam yükleyememekle birlikte özel hayatındaki hovardalığın da sırrını çözemiyoruz. Gerektiğinde bir uçak dolusu mankenle tatile çıkarak Serdar Ortaç'a nispet yapan, su tabancasıyla oynarken 5 yaşında bir çocuk formatına geçen, aldığı kilolar ve saç sakalının birbirine karışmasıyla dikkat çeken aktör, gerektiğinde dünya meselelerine eğilmesini de biliyor.

 

 

Sizlere geçtiğimiz hafta bahsettiğimiz haber dün gerçekleşti. Birleşmiş Milletler'in İyi Niyet Elçisi seçtiği DiCaprio, New York'ta gerçekleşen Birleşmiş Milletler etkinliğinde ilk icraatını gerçekleştirdi. Hafta sonu yüzbinlerle birlikte soluğu sokakta alan aktör, konuşmasında da küresel ısınma tehlikesinden dem vurdu. Bu sorunun siyasi bir mesele olmadığını, insanlar için büyük önem taşıdığını belirten DiCaprio, temiz hava solumanın her canlının hakkı olduğunu belirtti. 

 

 

Bir türlü kazanamadığı Oscar yüzünden o meşhur konuşmayı yapamayan DiCaprio'nun BM toplantısındaki konuşmasına yetkililerin en kısa zamanda kulak vermesi dileğiyle.