BUNU DA GÖRDÜK: SİDİKLİ VE KILLI PLAK

BUNU DA GÖRDÜK: SİDİKLİ VE KILLI PLAK


Plak Dünyasinda Bir İlk


Özellikle son birkaç yıldır satışlarında büyük bir patlama yaşanan plaklar, ülkemizde de kendisine gönülden bağlı kitle tarafından büyük rağbet görüyor. Yurt dışına çıktığında bir kamyon plakla dönenler, Issız Adam'ı izledikten sonra eski 45'liklere saranlar derken İngiltere'de yapılan araştırmaya göre son 15 yılda fiziksel satış bakımından zirveyi gören plaklara hak ettiği ilgi ve değer yavaş yavaş veriliyor.

 

 

Lakin; sektörde uzun zamandır revaçta olan "Custom" plaklar beraberinde çok çok ilginç ürünleri de getirebiliyor. Külden ve kandan yapılan plakların ardından "Bunu da gördük" dedirten benzersiz bir plağa daha kavuştuk. Velocity of Sound isimli Amerikalı plak firması, Eohippus isimli sanatçısının Getting Your Hair Wet With Pee adlı şarkısı için a-cayip bir plak bastırdı.

 

 

Sadece 100 adet basılan ve isminin hakkını veren plak, çiş ve saç kıllarının birleşiminden oluşan bir malzemeyle süslenmiş. Alıcısı kim olur, niye satın alınır bilemiyoruz ama plağın kendi çapında arşivlik olduğu apaçık ortada.

 

Şimdilik sold out olan plağın bir daha basılması durumunda ŞURADAN satın alabilirsiniz.