khruangbin’den 4 adet konser albümü geliyor

khruangbin’den 4 adet konser albümü geliyor


4 farklı şehir 4 farklı canlı albüm


Müziğinde dünyanın farklı yerlerinden etkilenen ve etkileri müziğinde her daim sergileyen ABD’li üçlü Khruangbin, uzun turnesini dört farklı konser albümüyle taçlandırmaya hazırlanıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Khruangbin (@khruangbin)’in paylaştığı bir gönderi

 

Mayıs ayında başlayarak Eylül ayına kadar her ay bir canlı albüm yayınlama formatıyla ilerleyecek Khruangbin Live LP Series’in ilk ayağı, 19 Mayıs’ta yayınlanacak Khruangbin and Friends present: Live At Stubb’s, Texas. Bir yüzünde Ruben Moreno, Kelly Doyle, The Suffers & Robert Ellis gibi Texas yerlisi isimlerin, diğer yüzünde ise Khruangbin’in Texas performansından şarkılar olacak.

30 Haziran’da ise Khruangbin and Nubya Garcia present: Live at Radio City Music Hall, New York yayınlanacak. Bir yüzünde İngiliz caz müzisyeni Nubya Garcia, diğer yüzünde ise Khruangbin’in New York performansından şarkılar olacak.

11 Ağustos’ta Khruangbin and Men I Trust present: Live at RBC Echo Beach, Canada yayınlanacak. Bir yüzünde Kanadalı indie pop grubu Men I Trust, diğer yüzünde ise Khruangbin’in Kanada performansından şarkılar olacak.

Son olarak ise 22 Eylül’de Khruangbin and Toro y Moi present: Live At The Fillmore, Miami yayınlanacak. Bir yüzünde eklektik elektronik müziğiyle Toro y Moi’nın, diğer yüzünde ise Khruangbin’in Miami performansından şarkılar olacak.

4 albümü de plak formatında şuradan ön sipariş verebilirisiniz.