ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI GİBİ FUTBOL MAÇI

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI GİBİ FUTBOL MAÇI


12 Kirmizi Kart, Mega Dayak Ve Etrafinda Gelişenler


Ülkemiz futbol ligi sağ olsun; futboldan başka her şeyin konuşulduğu bir ortama sahibiz. Sporculuğun s'sinden nasiplenmemiş futbolcular, çakal teknik direktörler, çirkef yöneticiler ve holigan taraftarlarla "Süper Lig n'olur başlamasın" dediğimiz günler oluyor. Kendimizi Premier League veya La Liga'nın sıcacık kollarına bırakıyoruz. Ama dünyanın farklı bölgelerinde öyle olaylar yaşanıyor ki, bizim ligimiz bile bu olayların ardından dünyanın en naif ligi kalabiliyor.

 

 

Bir Arjantin Amatör Küme maçında öyle olaylar yaşandı ki, sanırsınız Üçüncü Dünya Savaşı çıktı. Deportiva Roca ve Cipolletti arasında oynanan maç sırasında Marcos Lamolla'ya yapılan faul sonrası Fernando Fernandez sarı kart gördü. Bu karta itiraz eden Roca oyuncusu da kırmızı kart gördü. Sonrası tam bir karnaval alanı…

 

 

Kim kime dum duma yumruklar, itelemeler, kavgalar sonucu toplam 12 kırmızı kart çıktı. Herkes birbirini dövmeye başladı, taraftar da sahaya indi. Onlar da futbolcuları ve birbirlerini dövmeye başladı. Sonucunda bu Üçüncü Dünya Savaşı gibi karşılaşma iptal oldu. Biz de ağzımız açık izledik. Olacak iş değil.