BENEDICT CUMBERBATCH’İN ACISI İNTERNETİ SARDI

BENEDICT CUMBERBATCH’İN ACISI İNTERNETİ SARDI


Acimiz Büyük Ve Komik


Asaleti göbek adı olarak seçen Benedict Cumberbatch’in nişanlandığı haberi dün tüm iyi insanların içini acıttı. Ağlayanlar, üst üste 30 tane romantik komedi filmi izleyenler, beğendiği gelinliğe bakıp kahrolanlar, kolonya içenler, Murat Kekilli’nin diskografisine saranlar derken bu haberi sindirmeye çalışan insanlarla dolu dünyamız.

 

Önce George Clooney’i damat edip, sırtına vurarak uğurladık, sonra Justin Timberlake ve Ryan Gosling’i baba ettik. ‘Biz kimleri evlendirdik, kimlerin mürüvvetini gördük. Bak hala buradayız.’ diye türküler okuduğumuz bugünlerde Benedict Cumberbatch’in nişan haberi internetin yüreğini şakalı komikli dağlamaya devam ediyor.    

 

Uzun zamandır sevgili olduğu Sophie Hunter ile evlenme kararı alan Benedict Cumberbatch, bu kimilerine göre mutlu kimilerine göre kara haberi gazeteye ilan vererek duyurdu. Yüreğimize indirmek için haince bir yol seçen Cumberbatch’in bu aksiyonundan sonra sırada ne var merak ediyoruz? Michael Fassbender başının bağlandığını telgraf mı çekecek tek tek?

 

Önce bizden Benedict Cumberbatch’e son bir mesaj:

 

 

 

İşte yıkılan insanlar, insanlarımız…